Jaarprogramma ‘Een leider in elke stoel’

‘Ontmoet jouw essentie in ontmoeting met anderen’

 

Leer via de weg van verfrissende ontmoetingen over jezelf en wat er voor jou echt toe doet. Ervaar de kracht van diepgaande verbinding met jezelf en anderen door te luisteren en waar te nemen op andere lagen. Volg de weg van betekenisvolle ontmoetingsmethoden en ontdek wat dit brengt in je focus en purpose. Denk aan methodes als; Appreciative Inquiry, Circle way dialoog, Deep Listening, Storytelling, etc..

 

Ervaar eens bewust een ontmoeting. Wie verstaat nu echt de kunst van het oordeelloos luisteren? Wie stelt vragen die de kern raken? Wie kan stiltes verdragen? Zodat je de veiligheid en ruimte ervaart om te leren, experimenteren en te groeien.

 

Wil je dit leren en ervaren hoe krachtig het is als jouw stem op die manier wordt gehoord? Neem dan deel aan het jaarprogramma ‘Een leider in elke stoel’.

 

€ 990,- excl BTW (exclusief verblijfskosten)

Voor wie
Een ieder die, via de weg van bijzondere ontmoetingen, zich krachtiger wil verbinden met zichzelf en zijn/haar drijfveren.
Een ieder die zich verder wil bekwamen in methodes die verbinding, eigen kracht en gedeelde verantwoordelijkheid bevorderen.

Een ieder die wil leren te vertragen in ontmoetingen en zo essenties wil raken.

 

Opbrengsten

 • Meer verbinding met jezelf en met wat er voor jou echt toe doet;
 • Heldere focus en prioriteiten in het werk en in het leven;
 • Krachtige methodes in je rugzak om dialoog, gedeelde verantwoordelijkheid en gezamenlijke kracht te bevorderen;
 • Direct praktisch toepasbare aanpakken om in bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, coaching, etc. de kwaliteit van het gesprek te vergroten;
 • Je laten verrassen door jouw innerlijke wijsheid en de wijsheid van anderen.

Wat ga je beleven?

 • De waarde en kracht ervaren van stilte;
 • onderzoeken wat (ont)spanning geeft in de relatie;
 • werkelijk luisteren op meerdere dimensies (hart, hoofd, lichaam);
 • de impact van het horen van iedere stem in een groep;
 • je eigen wijsheid en die van het collectief;
 • bewust kiezen voor ‘less is more’ en wat dit oplevert;
 • bewust je aandacht richten op datgene wat er echt toe doet;
 • samen essenties raken.

Praktisch

We organiseren in 2020 6 bijeenkomsten van een dag.
Data en tijden: 3 april, 12 juni, 18 september, 13 november, 11 december en 22 januari (2021). Tijden van 09.30u tot 16.30 uur.
Locatie: Stayokay Soest of andere locatie centraal in het land 
Totaalprijs: € 990 excl BTW Voor kosten accommodatie, lesmateriaal, maaltijden, koffie/thee, snacks, etc. € 60,- per bijeenkomst (€ 360,-)

Vraag via het contactformulier om meer informatie en/of klik voor de brochure Jaarprogramma

Gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt.

The Circle Way

Dit is het standaardwerk van de grondleggers van The Circle Way, de moeder van alle dialoogmethoden. Ann Linnea en Christina Baldwin werken aan de hand van een aantal anekdotes en praktijkervaringen de basisbegrippen en -principes van The Circle Way uit. Als je gelooft in de betekenis en meerwaarde van een verbindende dialoog dan mag dit boek niet in je boekenkast ontbreken. Voor ons is The Circle Way nog steeds een inspiratie en ‘in circle zijn’ keer op keer een bijzondere ervaring.

Beginselen The Circle way

De beginselen van The Circle Way eenvoudig uitgelegd door Ann Linnea en Christina Baldwin. Beide dames ademen voor ons in alle opzichten de beginselen en principes van The Circle Way; Luisteren met aandacht, spreken met intentie en bijdrage aan het welzijn van de groep.