Programma ‘Groeien door Ontmoeting’

Onderzoek je essentie en drijfveren in relatie met anderen

Ontdek langs de weg van betekenisvolle ontmoetingen wat er voor jou echt toe doet. Wie jij in essentie wil zijn en wat je bij wilt dragen in lijn met je drijfveren. Ervaar de kracht van diepgaande verbinding met jezelf en anderen. Ontdek inspirerende ontmoetingsmethoden die je kunt toepassen in je werk en leven. Dit in een programma met ‘live’ ontmoetingen, online sessies en een aantal opdrachten die je voor jezelf doet.

Voor wie
Een ieder die, via de weg van bijzondere ontmoetingen, zich krachtiger wil verbinden met zichzelf en zijn/haar drijfveren. Die aan de hand van een aantal wezenlijke thema’s op zoek wil naar zijn/haar authentieke zelf.
Spelenderwijs raak je bekwaam in een aantal methodes die verbinding, eigen kracht en gedeelde verantwoordelijkheid bevorderen.

 

Opbrengsten

  • Meer verbinding met jezelf en met wat er voor jou echt toe doet;
  • Heldere focus en prioriteiten in het werk en in het leven;
  • Krachtige methodes in je rugzak om dialoog, gedeelde verantwoordelijkheid en gezamenlijke kracht te bevorderen;
  • Direct praktisch toepasbare aanpakken om in bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, coaching, etc. de kwaliteit van het gesprek te vergroten;
  • Je laten verrassen door jouw innerlijke wijsheid en de wijsheid van anderen.

Wat ga je beleven?

  • Een ontdekkingstocht naar je essentie en drijfveren langs de weg van ontmoeting en dialoog. 
  • In een ontspannen sfeer leren naar de ander en jezelf op een diep niveau.
  • je eigen wijsheid en die van het collectief ontmoeten;
  • de kracht van stilte en vertragen

Praktisch

We organiseren het programma in een zestal blokken. Je kunt je inschrijven per blok, in- of uitstappen of het hele programma volgen.

Vraag via het contactformulier om meer informatie en/of klik voor de brochure 2021

Gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt.

The Circle Way

Dit is het standaardwerk van de grondleggers van The Circle Way, de moeder van alle dialoogmethoden. Ann Linnea en Christina Baldwin werken aan de hand van een aantal anekdotes en praktijkervaringen de basisbegrippen en -principes van The Circle Way uit. Als je gelooft in de betekenis en meerwaarde van een verbindende dialoog dan mag dit boek niet in je boekenkast ontbreken. Voor ons is The Circle Way nog steeds een inspiratie en ‘in circle zijn’ keer op keer een bijzondere ervaring.

Beginselen The Circle way

De beginselen van The Circle Way eenvoudig uitgelegd door Ann Linnea en Christina Baldwin. Beide dames ademen voor ons in alle opzichten de beginselen en principes van The Circle Way; Luisteren met aandacht, spreken met intentie en bijdrage aan het welzijn van de groep.